KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Maak uw woning trendy met aluminium deuren staal look

aluminium deuren staal look
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Aluminium deuren staal look zijn nu erg trendy. In het interieur maar ook voor bij een overkapping. Heeft u ook zwarte kozijnen? Dan creëert u in combinatie met de aluminium stalen deuren een mooi modern geheel. Heeft u dat niet? Dan kunt u juist met de aluminium stalendeuren uw woning moderner maken. Aluminium stalen deuren zorgen voor een afsluiting van de overkapping zonder dat het ingesloten voelt. Doordat de deur grotendeels van glas is heeft u nog steeds veel lichtinval. Het voordeel van aluminium deuren met staal look is dat het er niet alleen erg strak uitziet het zorgt er ook voor dat de wind en regen niet binnen de overkapping komt. Zo kunt u ook beter genieten van uw overkapping in de winter. Haal het comfortabele van binnen op de bank zitten met een kopje thee naar buiten.

Verschillende keuzes voor de aluminium stalen deuren

Een strakke moderne uitstraling van uw huis is voor veel mensen een droom. Deze droom is gemakkelijk te realiseren. Aluminium deuren staal look kunt u samen met glazenwanden combineren, zodat het één strak geheel wordt. De grootte van de glazen deuren kunt u zelf bepalen. De aluminium deuren met staal look zijn in verschillende maten beschikbaar. Zo kunt u zelf bepalen wat de beste uitstraling geeft voor uw woning. De keuze is uit het aantal sporen en de breedte van de glazen deur. Als u alleen een dubbele buitendeur van aluminium nodig hebt dan kunt u hetzelfde creëren als op de afbeelding, twee openschuivende aluminium deuren met staal look. Door de deuren open te schuiven heeft u de verbintenis en frisse lucht van de tuin. Maar wanneer het kouder wordt of het slecht weer is kunt u de deuren sluiten en zich terugtrekken in een knus plekje. Met aluminium stalen deuren geeft u de moderne uitstraling en een plekje waar u de tuin met de woning verbindt.

Wilt u meer weten over de verschillende opties? Kom gerust langs bij onze showroom en laat u informeren.

Veelgestelde vragen over aluminium deuren staal look

Wat is beter stalen of aluminium deuren?  

Als het gaat om onderhoudsarm en makkelijk te monteren en gebruiken dan is een aluminium deur beter dan een stalen deur. Aluminium geeft dezelfde looks maar si een stuk lichter en nog steeds erg stevig. Dit zorgt ervoor dat aluminium makkelijk te gebruiken is en u er weinig omkijk naar heeft doordat het onderhoudsarm is.

Wat is een aluminium staal look deur?  

Een aluminium staal look deur is een deur gemaakt van een aluminium frame, die dezelfde look geeft als echt staal geeft. Dit is een ideale oplossing wanneer staal te duur is of te zwaar is voor uw kozijn. Met aluminium kunt u dezelfde stijl creëren en heeft u er verder weinig onderhoud aan. Bekijk de aluminium deuren in onze webshop!

385