Met een overkapping tegen muur altijd ontspannen buiten eten

Onverwachts weer zal nooit meer uw plannen om buiten te eten verstoren met een overkapping tegen muur. 

In de zomer barbecueën is heerlijk tot dat er plotseling een onverwachte donkere wolk het feestmaal komt verpesten. Is dat niet irritant? Want de weersvoorspelling geeft dit meestal niet op tijd aan. Nu moet u snel haasten om al het eten nog droog naar binnen te krijgen. En dan is het ook nog hopen dat u tijdens het naar binnen brengen zelf ook nog een beetje droog blijft. Dit kan zo een leuke geplande avond een hele andere wending geven en maakt van iets ontspannend iets stressvol. Dit is natuurlijk zonde van uw leuke avond. Om dit niet vaker te laten gebeuren is het fijn als het voor de volgende keer voorkomen kan worden. Maar hoe voorkomt u iets onverwachts?  

Zo kunt u zonder zorgen buiten eten

Er zijn verschillende manieren waarop u zo’n moment zou kunnen voorkomen. Allereerst kunt u net voordat u de barbecue aansteekt nog 1 keer op de weersvoorspelling kunnen kijken. De weersvoorspelling kan soms kort van tevoren nog veranderen. Een andere oplossing kan zijn om een zonnescherm uit te klappen, zodat deze eventuele regen kan opvangen als dit nodig is. Dit moet u echter niet te vaak doen, dit kan namelijk het zonnescherm beschadigen. Een derde oplossing is dat u niet te veel kleine dingen op tafel moet zetten. Wanneer er dan toch plotselinge regen aankomt kunt u gemakkelijker alles naar binnen brengen en ervaart u minder stress. Als laatst kunt u een tuinoverkapping aan huis plaatsen. Een overkapping aan huis van aluminium zorgt ervoor dat u altijd droog zit. Zo kunt u zelfs wanneer er regen is voorspeld alsnog lekker buiten barbecueën.

Altijd overdekt buiten kunnen zitten met een overkapping tegen muur

Een overkapping tegen muur zorgt ervoor dat u een stukje overdekt bent voordat u de tuin betreedt. Dit kan ideaal zijn wanneer u graag een zitplekje wilt hebben waar schaduw is of waar u zelfs wanneer het regent zonder hinder in de tuin kunt zitten. Zo hoeft u nooit meer met barbecueën te stoppen als het weer opeens omslaat. Een tuin overkapping aan huis geeft u de mogelijkheid om in die omstandigheden nog steeds droog en ontspannen te kunnen blijven zitten in de tuin. Wilt u ook nog bescherm zijn tegen harde wind? Dan is een overkapping aan huis met glazen schuifwand de perfecte oplossing! Een overkapping aan huis met glazen schuifwand zorgt ervoor dat u de overkapping helemaal kunt afsluiten. Hierdoor kan er geen regen of wind, spullen op de tafel omwaaien.

Geef uw tuinoverkapping dezelfde stijl als uw woning

Een tuin overkapping aan huis kunt u op verschillende plekken plaatsen. Het makkelijkste is om dit tegen een muur te doen. Zo hoeft u geen extra palen te bestellen. Een overkapping tegen de gevel plaatsen zorgt er ook voor dat u een mooie overgang heeft van huis naar tuin. Dit geeft een mooi balans in de tuin. De overkapping aan huis is van aluminium gemaakt waardoor u zelf de kleur kunt uit kiezen van de overkapping. Zo kunt u de overkapping tegen de gevel mooi laten aansluiten op uw woning. Er zijn nog vele andere opties die u kunt toevoegen aan uw overkapping tegen de muur zoals verwarming, zonwering en verlichting. Zo kunt u ervoor zorgen dat er altijd een lekkerplekje in de tuin te vinden is.

Solundo geeft u advies over de overkapping tegen muur

Wilt u graag meer weten over alle opties van de overkapping tegen de muur? Neem een kijkje bij onze andere blogs of op de terrasoverkapping pagina om meer informatie te vinden. Wilt u liever vragen kunnen stellen over de tuinoverkapping aan huis? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom voor persoonlijk advies over uw situatie. Dan zullen we samen voor u de perfecte overkapping tegen de muur vinden!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..