Optimale serre zonwering van Solundo, een must have.

Voeg serre zonwering toe aan uw serre voor meer leefcomfort

Voeg serre zonwering toe aan uw serre voor meer leefcomfort

Hoe prettig we de zon ook vinden, tijdens zomers hete dagen houden we de warmte graag buiten de serre. En dus weren we de zon uit onze serre: letterlijk serre zonwering in een notendop. Praktischer kunnen we het niet omschrijven. Zonwering serre gaat ons helpen om de temperatuur in de serre te beheersen om zo het leefcomfort te verhogen. Zonlicht hebben we zeker nodig, ook voor onze gezondheid, maar in een glazen serre kan de temperatuur onder invloed van de zon zeer hoog oplopen. En dan is zonwering serre dak een onmisbaar onderdeel van uw serre. We vertellen u graag over de mogelijkheden van serre dak zonwering van Solundo.

De mogelijkheden en toepassing van serre zonwering

De zonwering dak serre van Solundo bestaat uit plissé zonwering in diverse soorten en maten. Elk veld van glas in uw serre kan afzonderlijk voorzien worden van deze plissé serre zonwering, elk afzonderlijk te openen of te sluiten. Zo kunt u precies de baan van de zon volgen, altijd gebruikmakend van de geboden schaduw, zonder de lichtopbrengst in uw serre teniet te doen. Deze zonwering serre kan zowel van bovenaf als van onderaf geopend en gesloten worden, de bijgeleverde bedienstang kan de plissé serre zonwering eenvoudig open en sluiten. Tot slot is de montage van uw zonwering serre dak gemakkelijk en snel uit te voeren. Met de montage-instructies van Solundo kunt u ze ook zelf eenvoudig monteren in uw serrebouw. Kortom, de zonwering serre van Solundo biedt u een hoge mate van flexibiliteit en een optimale bescherming tegen zon en hitte. We vertellen u er graag meer over!

Veelgestelde vragen over serre zonwering

Welke serre zonwering houdt de meeste warmte tegen?

Bij Solundo bieden wij verschillende (elektrische) serre zonwering aan. Deze zonwering is een plissé zonwering die veel warmte tegenhoudt. Wilt u de optimale bescherming tegen de zon? Dan is het verstandig om de zonwering te combineren met een polycarbonaat dak. Het polycarbonaat zal ervoor zorgen dat het zonlicht deels tegengehouden wordt, waardoor er geen warme sterke straal door het dak heen kan komen.

Wat kost serre zonwering?

De kosten van serre zonwering kunnen verschillen. De prijs van serre zonwering begint bij €687,41. Dit kan duurder worden wanneer u ook gebruik wilt maken van het speciale polycarbonaat dak. Of wanneer u kiest voor een hele set bij een bijpassende overkapping. De prijs heeft u op deze manier zelf in de hand.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..