KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Solundo zonwering elektrisch: praktisch, effectief en mooi

aperlo_elburg_lr_06
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Nieuw, zonnescherm elektrisch
In Nederland hebben we toenemend te maken met warme en droge perioden, met name in het voorjaar en in de zomer. Stijgende temperaturen kunnen het dan knap warm maken onder uw glazen overkapping. Gelukkig kennen we elektrische zonwering, die de zon effectief kan weren op uw terras. Zeker, we willen van de zon kunnen genieten, maar als er geen zuchtje wind staat, is het best prettig wat afkoeling in de schaduw van het zonnescherm elektrisch te zoeken. Solundo heeft de perfecte oplossing van zonwering elektrisch in huis.

Een zonnescherm elektrisch bestaat uit plissé-zonwering met een elektrische aandrijfunit. Voor elk veld tussen de liggers wordt een aparte elektrische zonwering geïnstalleerd. Eenmaal aangesloten, kunt u
de zonwering elektrisch eenvoudig bedienen met de bijgeleverde 16-kanaals afstandsbediening. Hiermee heeft u de mogelijkheid het zonnescherm elektrisch per veld afzonderlijk te openen of te sluiten of alle plissés tegelijkertijd te bedienen.

Wat zijn de kosten elektrische zonwering?
De actuele prijzen elektrische zonwering treft u altijd in onze webshop online aan. Eén ding is wel duidelijk: voor de zonwering elektrisch prijzen hoeft u het niet te laten deze praktische toevoeging van uw terrasoverkapping aan uw neus te laten voorbijgaan. Zeker niet. Er is sprake van een uiterst scherpe elektrische zonwering prijs, die zeer concurrerend op de markt is. De zonwering elektrisch prijzen zijn zo opgebouwd dat er altijd een optelling van de gekozen onderdelen gemaakt wordt. U ziet altijd meteen waar u aan toe bent.

Kom nu naar onze showroom en laat u adviseren voor een elektrische zonwering. We leggen u graag de voordelen uit en maken een offerte op maat. Of kijk direct op onze webshop en stel zelf uw zonnescherm elektrisch samen.

385