KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Uw serre hoeft geen kas te worden door inzet van onze elektrische zonwering binnen.

binnenzonwering elektrisch
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Elektrische zonwering binnen toegepast in uw serre
Na de montage van uw nieuwe serre – een glazen overkapping, rondom voorzien van glazen schuifdeuren – kan het genieten van mooi voorjaars- en zomerweer beginnen. Heerlijk genieten terwijl u vrij en ruim uitzicht naar buiten hebt. Toch kan het op warme, zonnig dagen behoorlijk warm worden in de serre. U moet natuurlijk niet het gevoel hebben in een kas te zitten. Om dat probleem te vermijden, heeft Solundo elektrische binnenzonwering in haar assortiment opgenomen.

De toepassing van elektrische zonwering binnen is eenvoudig. Tussen de liggers van de overkapping wordt een plissé-zonwering met elektrische aandrijfunit ingebouwd. De zonwering binnen elektrisch ziet er strak en modern uit, het geheel sluit mooi aan op de liggers, ja op de gehele overkapping. Elk van de velden van binnenzonwering elektrisch is apart te bedienen door middel van de 16-kanaals afstandsbediening. En daarbij is het ook mogelijk de elektrische binnenzonwering half te openen of te sluiten. Uw heeft dus de keuze om toch optimaal lichtinval te realiseren, terwijl u de schaduw precies daar positioneert waar u hem hebben wilt. Dat is de kracht en flexibiliteit van de elektrische binnenzonwering van Solundo.

Veelgestelde vragen over elektrische zonwering

Wat kost elektrische zonwering?  

De prijs van elektrische zonwering varieert van €736,83 tot en met €3641,98. De prijs is met name afhankelijk van de grootte van de zonwering. Hoe groter de zonwering hoe hoger de prijs. In deze prijs ontvangt u gelijk alles. Zo bevat het de zonwering, afstandsbediening en de elektrische aandrijving. U bent dus in één keer klaar en beschermd tegen de zon.

Hoe groot is elektrische zonwering?  

Elektrische zonwering is beschikbaar in verschillende maten. Meet uw overkapping op en zoek dan de juiste afmetingen uit, geschikt voor uw situatie. De elektrische zonwering is beschikbaar voor overkappingen van 2 bij 3 meter maar ook voor overkappingen van 4 bij 12 meter. Elektrische zonwering past dus altijd bij uw overkapping.

385