Veel gevraagd: de black frame sliding glass door als eyecatcher voor terras of balkon

De black frame sliding glass door voor een industriële look van uw glazen schuifdeuren.

Black frame sliding doors, hoe zwart wilt u het hebben?
Henry Ford werd legendarisch door zijn uitspraak dat de beroemde T-Ford in elke kleur verkrijgbaar was, zolang het maar zwart was. Door de lagere productiekosten werd de automobiel zo bereikbaar voor de gewone man, een doorbraak! De black frame sliding glass door van Solundo is uniek in zijn soort en wat ons betreft minstens ook een doorbraak in de markt van black sliding doors. De trend van matzwarte glazen deuren is al een aantal jaren gaande, iedereen wil graag deze industriële look in en rondom het huis hebben. Onze black frame sliding doors spelen daar perfect op in. Verkrijgbaar in elke kleur, zolang het maar zwart is!

De mogelijkheden van een black frame sliding glass door
Black glass sliding doors kunnen op velerlei manier toegepast worden. Black sliding doors exterior komt u vaak tegen als glazen schuifwanden in een terrasoverkapping of houten blokhot. Maar ook op of onder een balkon zijn ze goed toe te passen. Door het toepassen van deze black sliding glass doors is het mogelijk een terrasoverkapping of veranda te sluiten, waardoor u langer van het buitenleven in voor- en naseizoen kunt genieten. Een black frame sliding glass door helpt u een behaaglijke en sfeervolle binnenruimte te creëren, een plek waar u graag zult vertoeven. Vraag ons naar de mogelijkheden, we adviseren u graag over de verschillende toepassingen.

Veelgestelde vragen over de black frame sliding glass door

Wat zijn de nadelen van een black frame sliding glass door?

Black frame sliding glass door oftewel een zwarte schuifdeur kent eigenlijk nauwelijks nadelen. Het enige nadeel wat u zou kunnen ondervinden is het schoonhouden van de glazen schuifdeur. Omdat het glas is, komen er ook makkelijk vlekjes op van binnen en buiten. Dit zijn dus extra ramen die tijdens het ramenwassen schoongemaakt moeten worden. Gelukkig is het aluminium om de ramen heen erg onderhoudsvriendelijk en zult u zich daar nauwelijks over hoeven bekommeren.

Van welk materiaal is de black frame sliding glass doorgemaakt?

De black frame sliding glass door is gemaakt van aluminium en glas. Het aluminium heeft de mooie zwarte kleur door de poedercoating die eromheen zit. Het glas bestaat uit 10mm gehard glas en is hierdoor zeer stevig en gaat jarenlang mee. Het aluminium gaat ook jaren mee, aluminium is namelijk een zeer stevig, duurzaam en onderhoudsarm materiaal. Door deze stevige elementen kunt u dus jarenlang van uw black frame sliding glass door genieten.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..