Zelf een balkon overkapping maken?

Waarom u een overkapping op uw balkon prima zelf kan maken. Lees hier hoe het in zijn werk gaat, wat u kunt verwachten en waarom Solundo de partij voor u is.

Waarom zou u een balkon overkapping maken?  

Bent u graag op uw balkon? Of bent u juist minder vaak op uw balkon dan u graag zou willen? Dan hebben we bij Solundo de ideale oplossing. Door een balkon overkapping te maken kunt u namelijk het hele jaar door van uw balkon genieten. Bij Solundo kunt u een balkon overkapping naar uw wensen samenstellen. Daarnaast bieden wij ook nog eens de laagsteprijsgarantie! Lees hier meer over de voordelen van een balkon overkapping maken en hoe u bij Solundo een balkon overkapping kunt samenstellen.  

 

Voordelen van een overkapping op het balkon maken 

Een overkapping op het balkon maken brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunt u in elk seizoen heerlijk comfortabel buiten zitten. Wanneer u een overkapping op uw balkon gaat maken, verhoogt dit ook de waarde van uw huis. Fijn voor als u in de toekomst uw woning wilt gaan verkopen. Wanneer u uw balkon overkapping combineert met glazen schuifdeuren, bespaart u ook nog eens op energiekosten. Wilt u uw tuinmeubelen op het balkon laten staan? Dat is geen enkel probleem. De tuinmeubelen blijven lekker droog staan op het balkon, zodat u ze zelfs niet hoeft te verplaatsen bij slecht weer.  

Omdat u zelf het balkon overkapping afdakje wilt gaan maken, bespaart u ook op mankracht. Dit scheelt enorm in de kosten. Ook is het een groot voordeel als u het als een hobby project oppakt. Hierdoor geeft u uzelf de tijd om de balkon overkapping te maken, en er geen tijdsdruk achter zit. 

Waarom een balkon overkapping aanschaffen bij Solundo? 

Wanneer u een balkon overkapping zelf wilt maken, kunt u bij Solundo een bouwpakket samenstellen. Maar waarom zou u kiezen voor Solundo? Wij zetten een aantal voordelen van onze service en producten voor u op een rij: 

- Materialen van hoogwaardige kwaliteit 
De aluminium onderdelen van Solundo zijn gemaakt van 6063-T6 aluminium. Deze onderdelen hebben een solide coating en een dikte een van minimaal 60 tot 80 mµ. 

- De laagsteprijsgarantie 
Bij Solundo bieden wij u de laagsteprijsgarantie op onder andere terrasoverkappingen en sliding doors. 

- Snelle levering 
Wilt u snel aan de slag om uw balkon overkapping zelf te maken? Bij Solundo bieden we een snelle levering van al onze producten. 

- Veilige betalingsomgeving  
Bij Solundo betaalt u in een veilige omgeving.  

 

Een overkapping op het balkon maken bij Solundo  

Bij Solundo kunt u een bouwpakket voor een overkapping balkon laten maken. Deze overkapping kunt u afstemmen op uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen uit de kleur van de overkapping, het dakmateriaal, de sierlijst en breedte en diepte van de overkapping. Wanneer u bij Solundo een overkapping balkon wilt maken, raden wij u aan om ook glazen schuifdeuren mee te bestellen. Deze glazen schuifdeuren maken uw overkapping op het balkon helemaal af.  

Hebt u vragen naar aanleiding van onze producten en wilt u met een van onze medewerkers spreken? Neem contact met ons op en dan beantwoorden we graag uw vragen.  


Samengevat 

Wilt u een balkon overkapping afdakje maken en bent u op zoek naar een goede oplossing? Dan bent u bij Solundo aan het juiste adres. Bij Solundo kunt u een bouwpakket bestellen om een balkon overkapping te maken. Een overkapping op uw balkon heeft veel voordelen. Zo kunt u onder andere in elk seizoen comfortabel buiten zitten, verhoogt een overkapping de waarde van uw huis en kunnen uw tuinmeubelen het hele jaar door buiten blijven staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website of neem contact op met een van onze medewerkers.  

Hoe kan ik zelf een balkon overkapping maken?

Bij Solundo kunt u een bouwpakket aanschaffen waarmee u een balkon overkapping zelf kunt maken. Alles wordt op maat geleverd, zodat u direct aan de slag kunt met het maken van uw balkon overkapping. 

Hoeveel kost het om een balkon overkapping te maken?

Dit hangt geheel af van de samenstelling die u kiest om uw overkapping op uw balkon te maken. Wanneer u de overkapping voor uw balkon samenstelt op onze website, ziet u de kosten direct staan.  

Hoe maak ik een goedkope balkon overkapping?

Door een bouwpakket aan te schaffen bij Solundo, kunt u zelf een balkon overkapping maken. Door zelf met het bouwpakket aan de slag te gaan, bespaart u op mankracht. Ook bieden wij u de laagsteprijsgarantie. 

Wat zijn de voordelen van een balkon overkapping? 

Een overkapping op uw balkon maken heeft veel voordelen. Een overkapping verhoogt de waarde van uw huis. Daarnaast geniet u het hele jaar door van uw balkon en kunt u uw tuinmeubelen alle seizoenen buiten laten staan.  

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..