Zelf een glazen schuifdeur maken

Een glazen deur aan je serre of terrasoverkapping toevoegen kan je ook zelf. Lees hier hoe!

Hoe je zelf een glazen schuifdeur kunt maken

Heb je een overdekte buitenruimte, een overkapping of een balkon? Dan is het misschien een idee om hiervoor een glazen schuifdeur te maken. Door zelf een glazen schuifdeur te maken zit je uit de wind wanneer deze te heftig is, droog wanneer het regent of warm wanneer het te koud is. Dit alles terwijl je toch het gevoel hebt dat je zich buiten begeeft. Zo kun je ook in de wintermaanden met familie of met vrienden het buiten gezellig hebben.

Hier leggen we uit, hoe je het pakket samen kan stellen, hoe je de glazen schuifdeur kunt maken en wat je van ons kunt verwachten.

 

Hoe stel ik mijn pakket samen en hoe kan ik de glazen schuifdeur zelf maken?

Bij Solundo kun je jouw eigen glazen schuifdeurpakket samenstellen en je eigen glazen schuifdeur maken, die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Hiervoor selecteer je de grootte, het type en het ontwerp (kleur en materiaal) van de deur dat je nodig hebt, evenals eventuele extra functies die je wenst. Zodra je alle benodigde onderdelen hebt geselecteerd, kun je doorgaan naar de kassa, waar je jouw pakket kunt afronden.

Zodra je pakket is samengesteld en hebt ontvangen, kun je de glazen schuifdeur vervolgens eenvoudig zelf installeren met de optionele handleiding die op de website staan. Deze richtlijnen geven je stap voor stap instructies voor het monteren en installeren van de deur, evenals eventuele aanvullende tips en adviezen om je te helpen de klus te klaren. Zo kun je makkelijk, veilig en snel de glazen wand overkapping zelf maken.

Naast de richtlijnen kun je ook een beroep doen op de klantenservice van Solundo als je verdere hulp nodig hebt. Dit team kan je voorzien van gedetailleerd advies en begeleiding bij de montage en installatie van de deur.

De voordelen van een schuifdeur

Het toevoegen van een glazen schuifdeur aan je huis, schuur of balkon is een geweldige manier om je bestaande woning, schuur of het balkon een moderne en stijlvolle uitstraling te geven. Dit type deur wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen.

Het eerste voordeel van een eigen glazen schuifdeur is dat deze eenvoudig te installeren is. Solundo maakt het je nog gemakkelijker door een gemakkelijk te volgen installatiegids. Dit betekent dat je de glazen schuifdeur zelf kunt maken en gemakkelijk zelf kunt plaatsen, zonder dat je een dure aannemer hoeft in te huren. De glazen wand overkapping zelf maken heeft dus vele voordelen.

Een ander groot voordeel van een glazen schuifdeur is dat deze ongelooflijk duurzaam en veilig is. De deur is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat hij bestand is tegen de elementen van buiten. Stel nu je eigen glazen schuifdeur samen via Solundo!

 

De levering van je eigen glazen schuifdeur

Bij Solundo begrijpen we dat de levering van een glazen schuifdeur een belangrijk onderdeel is van uw woningrenovatie. Wij streven ernaar om jou de beste service en kwaliteit te leveren die er is. Daarom beloven wij je glazen schuifdeur binnen 6 weken tijd te leveren.

Gedurende deze periode houden wij je op de hoogte van de status van de bestelling. We zullen regelmatig updates geven over de voortgang van de levering en eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Dit zal ervoor zorgen dat u alle informatie heeft die je nodig hebt om de beste beslissingen te nemen voor je huis, overkapping of het balkon.

Als de levering om welke reden dan ook vertraging oploopt, zullen we samen met jou een oplossing zoeken die voor jou werkt. We begrijpen dat je tijd waardevol is, en we zullen ons uiterste best doen om aan de verwachtingen te voldoen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..