Alles wat u moet weten over een fietsen carport

Wilt u uw fietsen droog in uw tuin stallen, maar is uw schuur vol of heeft u geen schuur? Dan biedt een fietsen carport de ideale oplossing. Lees hier meer over een fietsen carport.

Kies als fietsliefhebber voor een fietsen carport 

Wilt u uw fietsen droog in uw tuin stallen, maar is uw schuur vol of heeft u geen schuur? Dan biedt een fietsen carport de ideale oplossing. Met een carport voor fietsen staan uw fietsen het hele jaar door droog en goed beschut. Lees in dit artikel meer over de voordelen van een carport met fietsenberging en hoe u deze kunt samenstellen bij Solundo.  

De voordelen van een carport 

Een fietsen carport heeft verschillende voordelen. We zetten een aantal voordelen op een rij:  

1. Een carport is te gebruiken voor verschillende doeleindes  

En carport heeft verschillende functies. De voornaamste functie van een carport is het beschermen van uw voertuigen. Daarnaast kunt u de carport ook gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte.  

2. Bescherm uw fietsen tegen het weer  

U kunt met een carport fietsen beschermen tegen het weer. Hierdoor raken de fietsen minder snel beschadigd door bijvoorbeeld hagel, waardoor ze langer meegaan en in goede staat blijven.  

3. Kans op verhoogde taxatiewaarde  

Wanneer u een carport fietsenberging gaat plaatsen in uw tuin, heeft u kans op een hogere taxatiewaarde. Een carport fietsenstalling is daarom ook een slimme investering voor de toekomst.  

De voordelen van Solundo  

Wij snappen dat een carport voor fietsen een bewuste investering is. Daarom leggen we u graag uit wat u bij Solundo kunt verwachten.  

- Bespaar op montagekosten  

Met de handleiding van Solundo kunt u de fietsenoverkapping zelf eenvoudig in elkaar zetten. Hierdoor bespaart u flink op montagekosten.  

- Kwaliteit  

Een carport fietsenberging van Solundo is gemaakt van aluminium. Onze carports hebben weinig onderhoud nodig en zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw fietsen carport.  

- Service  

Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Nunspeet. Daar kunt u onze carports met eigen ogen zien en staan onze specialisten voor u klaar om u persoonlijk verder te helpen.  

Een fietsen carport samenstellen  

Bij Solundo kunt u eenvoudig uw eigen carport fietsenstalling samenstellen. Dit doet u door de configurator in te vullen. Kies de kleur, het dakmateriaal, sierlijst en afmetingen van uw carport. Hierna kunt u nog extra opties kiezen die uw carport met fietsenberging helemaal afmaken. Bepaal de benodigde afmetingen en maak speciaal een carport fietsen gefocust. 

Samenvattend 

Bent u op zoek naar een fietsen carport, dan bent u bij Solundo aan het juiste adres. Bij Solundo kunt u uw carport zelf samenstellen. Een carport fietsen is multifunctioneel en kan verschillende voertuigen beschermen tegen diverse weersomstandigheden. Een carport van Solundo kunt u eenvoudig zelf monteren, waardoor u bespaart op montagekosten. Weet u nog niet goed hoe u de carport voor fietsen wilt realiseren? Neem contact op en kom gerust langs bij ons in de showroom. Wij bij Solundo helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een fietsen carport?

Een fietsen carport is te gebruiken voor verschillende doeleindes. Daarnaast beschermt een carport uw fietsen tegen het weer en heeft u kans op een verhoogde taxatiewaarde van uw woning.

Waarom een fietsen carport bij Solundo aanschaffen?

U kunt zelf uw fietsen carport bij Solundo samenstellen. Hierdoor heeft u het hele proces in eigen hand. Wel zo gemakkelijk.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..