Alu veranda zelfbouw pakket

Een veranda overkapping zelf maken geeft u veel voldoening en het biedt ook diverse voordelen. Lees hier hoe het werkt en wat u kunt verwachten.

Een alu veranda zelfbouw project starten kan met behulp van Solundo

Een vlonder tegen uw huis, tegen uw tuinhuis of middenin de tuin is een fijne toevoeging voor uw woning. Maar met een overdekte veranda bent u helemaal in de nopjes. Ook tijdens regen, wind of ander nat weer kunt u dan van uw tuin genieten. Om dit zelf ook te kunnen kunt u de bouw uitbesteden of zelf een aluminium veranda bouwen. Dit klinkt misschien als een uitdaging. Maar wij van Solundo zijn ervan overtuigd dat met onze handleiding elke doe-het-zelver een aluminium veranda zelfbouw pakket kan opzetten. Lees hier de voordelen die het biedt en hoe u het pakket zelf kan gebruiken.

 

De voordelen die een afgedekte veranda biedt

Wanneer u een overdekte aluminium veranda gaat bouwen, haalt u er niet alleen meer voldoening uit, er zitten nog tal van andere voordelen aan.

Door een alu veranda zelfbouw pakket te gebruiken, bespaart u enorm veel kosten op manuren. Wanneer u een partij inhuurt om het werk te verrichten, gaat veel van het budget naar de uren die erin worden gestoken. Wanneer u een alu veranda zelfbouw pakket gebruikt omzeilt u dit. Daarnaast is de voldoening die u er uit haalt vele malen groter.

Bij het aluminium veranda zelfbouw pakket kunt u de materialen, kleuren, het type product allemaal zelf samenstellen. Dit maakt het voor u fijner om het eindproduct af te kunnen stellen op uw huis. Zo kan het ontwerp naadloos aansluiten op uw woning, tuin of schuur.

Het alu veranda zelfbouw pakket komt alleen maar met hoogwaardige materialen. Hierdoor is het redelijk onderhoudsarm en kan het jarenlang meegaan. Een beetje liefde aan het begin van het seizoen is echter wel nodig. Door het met een hoge drukspuit schoon te maken, is het weer klaar voor het seizoen.

Hoe werkt het samenstellen en de bouw precies?

Op de website kunt u het pakket samenstellen naar uw wensen. Hiervoor moet u eerst een keuze maken uit een aantal vereiste materialen en producten. Dit komt neer op de kleur van het materiaal, het materiaal voor het dak, het type sierlijst en de uiteindelijke grootte. Wanneer u de keuze heeft kunnen maken, krijgt u de overige opties te zien. Bij de extra opties kunt u ook een handleiding bestellen. Wij raden dit aan, hiermee is de constructie makkelijker te voltooien. Volgt u de stappen in de door u gekozen handleiding? Dan kan elke doe-het-zelver het alu veranda zelfbouw pakket voltooien.

Dan heeft u nog genoeg keuze om uw veranda uniek te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zijwanden, een zonwering, terrasverwarmers en meer. Heeft u ook hier een keuze in kunnen maken? Dan kunt u de selectie opslaan mocht u nog twijfelen. Of u kunt de selectie bestellen door het bestelproces te volgen. Nadat u de bestelling geplaatst heeft, zal Solundo er alles aan doen om uw bestelling binnen zes weken bij u thuis af te leveren zodat u kunt beginnen met de aluminium veranda bouwen. Lukt ons dit door omstandigheden helaas niet? Dan zal Solundo, samen met u, tot een oplossing komen zodat de koop alsnog naar tevredenheid gesloten kan worden.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..