De beste manier om een dak te maken op een overkapping

Maak zelf het dak op uw eigen overkapping, door een aantal stappen te volgen en een klein beetje hulp vanuit Solundo.

De beste manier om een dak te maken op een overkapping

Wilt u graag zelf een overkapping in uw tuin plaatsen en een dak maken op uw overkapping? Dan kunnen wij van Solundo u van dienst zijn. Als jong en enthousiast bedrijf kunnen we op basis van uw behoeftes advies uitbrengen voor de aankoop van een gepersonaliseerde overkapping, die u zelf kunt bouwen. Ook hebben we voor het dak verschillende opties beschikbaar. Lees hier meer over de verschillende materialen die u kunt kiezen voor uw overkapping en hoe u uw eigen overkapping kunt samenstellen bij Solundo.

 

Voordelen van een overkapping

Twijfelt u nog over het aanschaffen van een overkapping? Wij vertellen u graag wat de voordelen zijn van een overkapping, zodat u weet wat u voor uw investering terugkrijgt. Wist u bijvoorbeeld dat een overkapping de waarde van uw huis kan verhogen? Ideaal voor als u in de toekomst uw huis wilt verkopen. Daarnaast krijgt u met een overkapping extra leefruimte. Deze extra leefruimte is daarnaast ook nog eens beschermd tegen het weer en biedt de gelegenheid om in elk seizoen van het jaar in uw tuin te kunnen zitten. Naast deze voordelen hebben overkappingen over het algemeen ook weinig onderhoud nodig.

Welk dak kiest u voor uw overkapping?

Er zijn verschillende opties die u bij Solundo kunt kiezen als het gaat om een dak maken op uw overkapping. We zetten de opties bij Solundo graag voor u op een rij:

- Een dak maken voor uw overkapping met helder polycarbonaat
Dit materiaal heeft een stevige X-structuur en is 66% lichtdoorlatend.

- Overkapping dak maken met opaal polycarbonaat
Heeft ook een stevige X-structuur en is 54% lichtdoorlatend.

- Dak maken overkapping met IQ relax polycarbonaat
Heeft alle voordelen van een opale plaat en houdt daarnaast extra warmte tegen door een speciale toplaag. Wanneer u zelf een overkapping wilt maken met polycarbonaat, is dit het product dat we aanraden.

- Overkapping dak maken met gelaagd glas 
Wilt u heerlijk naar buiten kunnen kijken? Ons gelaagd glas is dan de ideale oplossing. Ideaal te combineren met zonwering.

 

Overkapping aanschaffen bij Solundo

Bij Solundo kunt u een overkapping bouwpakket zelf samenstellen. Alle materialen worden op maat geleverd, zodat u zelf alles in elkaar kunt zetten. U kunt een keuze maken uit verschillende opties zoals de kleur, het materiaal voor het dak maken van de overkapping, de sierlijst en de hoogte en diepte van de overkapping. Daarnaast kunt u ook nog extra’s bestellen voor uw overkapping. Zo kunt u onder andere kiezen voor verlichting, terrasverwarmers of een vrijstaande constructie. Staat er iets niet tussen de opties dat u graag wel zou willen meebestellen? Neem dan contact op met onze medewerkers.  

Wij raden u wel aan om de handleiding mee te bestellen. Hiermee kunt u stap voor stap uw eigen overkapping bouwen.

 

Samengevat

Wilt u zelf een dak maken voor uw overkapping? Bij Solundo kunt u een overkapping bouwpakket aanschaffen. Dit bouwpakket is geheel naar uw wens te personaliseren. Zo zijn er ook verschillende materialen waaruit u kunt kiezen om een dak te maken op de overkapping. Zo kunt u zelf een overkapping maken met polycarbonaat. Binnen polycarbonaat hebben we 3 verschillende opties. Ook kunt u een overkapping kiezen met gelaagd glas. Naast de materialen voor het dak zijn er ook nog extra opties die kunt kiezen voor uw overkapping, zoals verlichting en terrasverwarmers. Hebt u vragen over onze producten of komt u er niet uit? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Samen zorgen we voor een prachtige overkapping in uw tuin.

Hoe maakt u een dak van een overkapping?

Met een bouwpakket van Solundo kunt u een overkapping met dak aanschaffen. Vervolgens kunt u met een makkelijk te volgen handleiding een dak maken voor de overkapping.

Kan ik polycarbonaat gebruiken voor het dak van mijn overkapping?

Ja dat kan. Bij Solundo hebben we drie verschillende opties waaruit u kunt kiezen om zelf een overkapping maken met polycarbonaat. Helder polycarbonaat, opaal polycarbonaat en IQ relax polycarbonaat.

Hoe kan ik een goedkoop dak op mijn overkapping maken?

Bij Solundo koopt u een bouwpakket inclusief het dak van de overkapping. Door zelf de overkapping in uw tuin te plaatsen en het dak te maken op overkapping, bespaart u geld op mankracht. Dat maakt de keuze voor Solundo een goedkope oplossing.

Wat kost een overkapping met dak bij Solundo?

Wilt u zelf een overkapping bouwen en het dak maken op de overkapping? Door op onze website uw wensen in te vullen, ziet u direct de prijs voor uw samengestelde overkapping.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..