Een overkapping aanbouwen aan uw huis

Bent u aan het overwegen of u een overkapping wilt aanbouwen aan uw huis? Dan bent u aan het juiste adres. Graag vertellen wij u meer over hoe u een overkapping aan huis kunt bouwen en welke opties we u bij Solundo kunnen aanbieden.

Hoe u een overkapping kunt aanbouwen aan uw huis

Bent u aan het overwegen of u een overkapping wilt aanbouwen aan uw huis? Dan bent u aan het juiste adres. Graag vertellen wij u meer over hoe u een overkapping aan huis kunt bouwen en welke opties we u bij Solundo kunnen aanbieden. Ook vertellen we u graag meer over de voordelen van een overkapping aan uw huis. 

Welke voordelen heeft een overkapping? 

We zien dat steeds meer huishoudens een overkapping aanschaffen. Een overkapping aanbouwen heeft namelijk veel voordelen voor uw huis. Wist u dat er een grote kans is op verhoging van de taxatiewaarde van uw woning? Een goede investering dus voor als u later eventueel uw woning wilt verkopen. Uit onderzoek blijkt dat het leggen van zonnepanelen zich het snelst terugverdient, maar dat het maken van een uitbouw of overkapping voor de grootste waardevermeerdering van een huis zorgt. U breidt letterlijk uw woonkamer uit met een overkapping bouw aan huis. U kunt door middel van een overkapping in elk seizoen extra genieten van uw tuin. Wilt u uw tuinmeubelen het hele jaar door buiten laten staan? Dit is geen probleem met een overkapping. De meubelen kunnen gedurende het hele jaar veilig onder blijven staan. Met een overkapping kunt u ideaal gasten verwelkomen om bijvoorbeeld van de zomeravonden te genieten of in de wintermaanden onder het genot van een kopje thee lekker te kletsen. 

Waarom een overkapping aan huis bouwen met Solundo?

Wat zijn de voordelen van een overkapping van Solundo? Bij Solundo kunt u een overkapping zelf samenstellen. Wanneer u deze hebt samengesteld, kunt u het bouwpakket thuis laten bezorgen of komen ophalen. Met onze gebruiksvriendelijke handleiding kunt u vervolgens zelf uw eigen overkapping aanbouwen aan huis. Onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden we u ook nog eens de laagsteprijsgarantie. Komt u er niet uit met de overkapping bouw aan uw huis? Dan kunt u contact met ons opnemen om een videoafspraak in te plannen. Graag helpen we u verder, zodat u uw overkapping succesvol kunt monteren. 

Overkapping aanschaffen bij Solundo

Hoe werkt het aanschaffen van een overkapping bij Solundo? Dit gaat in een paar stappen. Eerst kiest u de kleur, het dakmateriaal en de sierlijst van uw overkapping. Vervolgens kunt u de breedte en de diepte kiezen. Wanneer u deze keuzes hebt aangevinkt, ziet u direct de prijs van de overkapping. Nu kunt u extra opties aanvinken die uw terrasoverkapping helemaal afmaken. U kunt onder andere kiezen voor verlichting, schuifdeuren of een vrijstaande constructie. 

Samengevat 

Wilt u een overkapping aan huis bouwen? Dan bent u bij Solundo aan het juiste adres. Ga voor een terrasoverkapping en bouw deze aan uw huis. Dit biedt veel voordelen. Zo kunt u in alle seizoenen genieten van uw tuin, is er kans op een hogere taxatiewaarde van uw woning en kunnen uw tuinmeubelen het hele jaar door onder de overkapping blijven staan. Bij Solundo kunt u gemakkelijk uw eigen overkapping bouwpakket samenstellen. Uw bouwpakket kunnen we vervolgens bij u thuis laten bezorgen. Ideaal toch? Bestel vandaag nog uw eigen terrasoverkapping en bouw deze aan uw woning.

Veelgestelde vragen over overkapping aan huis

Hoe kan ik de juiste maat en stijl bepalen voor mijn zelfbouw overkapping aan huis project?

Houd bij het plannen van uw zelfbouw overkapping aan huis project rekening met de beschikbare ruimte in uw buitenruimte, het beoogde doel van de overkapping en uw persoonlijke voorkeuren. Meet de ruimte op waar u de overkapping wilt bouwen en kies een maat en stijl die past bij de architectuur van uw huis en binnen de beschikbare ruimte. Solundo biedt een verscheidenheid aan stijlen, materialen en maten om aan elke voorkeur te voldoen.

Hoe kan ik voordelig een overkapping aanbouwen aan mijn huis?

Dit kunt u voordelig doen met een bouwpakket van Solundo. Door zelf uw overkapping in elkaar te zetten, bespaart u een hoop geld. 

Wat is de beste luxe overkapping aan huis?

Er zijn verschillende overkappingen die als ‘luxe’ gezien kunnen worden. Bij Solundo is de beste luxe overkapping aan huis een overkapping in het antraciet met IQ relax polycarbonaat en een vierkante sierlijst. Dit is de basis van de overkapping en kan nog uitgebreid worden met verlichting, verwarming en een voorkant met glazen schuifdeuren.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..