Schuifdeuren op maat bestellen?

Een overkapping met schuifdeuren op maat is wel zo mooi. Bij de Solundo overkappingen zijn dit standaard maten die u eenvoudig kunt samenstellen om tot een perfect resultaat te komen. Maar waarom wilt u deze bestellen, wat maakt ze zo bijzonder, wat zijn de voordelen en kunt u deze zelf monteren? Dit zijn allemaal aspecten die in dit artikel aan bod komen! Lees dus snel verder om inspiratie op te doen over onze mooie producten.

Een overkapping met schuifdeuren op maat is wel zo mooi. Bij de Solundo overkappingen zijn dit standaard maten die u eenvoudig kunt samenstellen om tot een perfect resultaat te komen. Maar waarom wilt u deze bestellen, wat maakt ze zo bijzonder, wat zijn de voordelen en kunt u deze zelf monteren? Dit zijn allemaal aspecten die in dit artikel aan bod komen! Lees dus snel verder om inspiratie op te doen over onze mooie producten.

Waarom een overkapping met glazen schuifdeuren?

Bij Solundo zijn de mogelijkheden eindeloos! U kunt alles zelf samenstellen. Zet de schuifdeuren in uw overkapping, in uw woning, carport, schuur, tuinhuis of tuinkamer. Door de verschillende inbouwmaten zijn de schuifdeuren op maat voor ieder project wel in te zetten! Hieronder kunt u wat inspiratie opdoen.

Met glazen deuren op maat zorgt u niet alleen voor een premium look, maar u staat ook direct in connectie met de buitenwereld. Verleng het buiten seizoen en sluit uw overkapping af tegen de weersinvloeden en zit zelfs buiten in de winter! De schuifdeuren kunnen namelijk eenvoudig open en dicht geschoven worden. Kiest u ervoor om een eigen tuinkamer aan huis te maken? Dan vergroot u automatisch uw woonkamer. Extra leefruimte met veel natuurlijk licht en een heerlijke plek om te vertoeven in de zomer, winter, herfst en winter!

Een grotere woonkamer en een tuinkamer heeft natuurlijk effect op de woonwaarde. Met schuifdeuren op maat sluit u uw overkapping af van de buitenwereld, terwijl u nog wel naar buiten kunt blijven kijken. Dichtbij de natuur in uw eigen tuin! Dit merken toekomstige kopers ook natuurlijk op. Een tuinkamer of overkapping met glazen deuren op maat biedt voordelen voor toekomstige kopers, waardoor uzelf indirect ook een investering doet voor de toekomst!
 

Zelf monteren?

De schuifdeuren op maat van Solundo zijn zelf te monteren. Ook dat is een groot voordeel. De schuifdeuren zijn op maat te bestellen voor uw overkapping. Op de webshop kunt u 13 inbouwmaten selecteren voor uw glazen schuifwanden. Hierdoor passen ze op veel bestaande bouw, maar natuurlijk op de Solundo overkappingen of serres. Tegelijkertijd kunt u de montagehandleiding erbij bestellen om de schuifdeuren op maat zelf te monteren. Dit scheelt in de kosten. U hoeft namelijk niemand in te huren die deze glazen deuren installeert. Handig toch?

Kies daarnaast voor handige accessoires zoals tochtborstels ter isolatie en deurgrepen tegen vette vingers op het glas. Isolatie is natuurlijk belangrijk voor in de winter, terwijl de RVS handgrepen een premium look geven. Het maakt het plaatje compleet!

Bestel in de webshop de montagehandleiding, zodat u aan de hand wordt meegenomen met iedere stap van de montage. Samen met de geleiders kunt u de glazen deuren op maat eenvoudig monteren. Wanneer u er zelf niet uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen u per videoverbinding graag verder. 

Stevigheid

De glazen deuren op maat leveren wij standaard inclusief aluminium railing. Het voordeel hiervan is dat u deze deuren eenvoudig kunt monteren en tegelijkertijd biedt deze railing ook stevigheid. Daarnaast is het duurzaam en onderhoudsvrij. De glasplaten zijn van 10mm gehard glas en 82 of 98 centimeter breed. U kunt meerdere platen bestellen voor uw glazen wand. Wanneer u er toch zeker van wilt zijn dat u de juiste maat bestelt, kunt u altijd contact opnemen via whatsapp, telefoon of per e-mail!

Samengevat

Schuifdeuren of ook wel glazen deuren op maat van Solundo, zijn een verrijking van uw leven. U staat dichterbij de natuur en u kunt langer van het buitenseizoen genieten! De schuifwanden zijn te bestellen in 13 inbouwmaten en dat maakt ze uitermate geschikt voor bestaande bouw en de Solundo overkappingen. Deze deuren zijn van hoge kwaliteit en heeft invloed op de taxatiewaarde van uw woning. Het is hiermee dus ook een investering voor de toekomst!
 

Veelgestelde vragen over schuifdeuren op maat

Kan ik de schuifdeuren op maat echt zelf monteren?

Ja, u kunt deze monteren zonder een professional. Op onze website vind u de handleidingen voor iedere glazen schuifdeur. Maak eenvoudig uw overkapping dicht, zonder montagekosten te betalen!

Kan ik ook andere deuren kopen in plaats van glas?

Bij Solundo hebben we alleen glazen schuifdeuren om uw overkapping dicht te maken. U kunt wel ervoor kiezen om de zijwand van volledig aluminium te maken en de voorzijde dicht te maken met glazen schuifwanden.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..