Tuinkamer aan huis – geniet van de comfort

Altijd al een tuinkamer aan huis gewild? Bij Solundo kun je deze droom waarmaken! In dit artikel beschrijven wij alle voordelen van een tuinkamer aan huis via Solundo. Ook hoe een tuinkamer uw leven kan verrijken. U creëert namelijk niet alleen zeeën van licht, maar het nodigt ook uit om in ieder seizoen in uw tuin te zitten. Zelfs als het regent! Lees dus snel verder. 

Altijd al een tuinkamer aan huis gewild? Bij Solundo kun je deze droom waarmaken! In dit artikel beschrijven wij alle voordelen van een tuinkamer aan huis via Solundo. Ook hoe een tuinkamer uw leven kan verrijken. U creëert namelijk niet alleen zeeën van licht, maar het nodigt ook uit om in ieder seizoen in uw tuin te zitten. Zelfs als het regent! Lees dus snel verder. 

Open of dicht? 

Een open of dichte tuinkamer. Het ligt aan de behoefte die u heeft voor uw eigen tuin. Wilt u simpelweg het buitenseizoen verlengen? Dan heeft u aan een open tuinkamer voldoende. Zet er wat tuinmeubels in en u bent klaar. Het is dan heerlijk vertoeven onder de tuinkamer aan huis. Het is dan eigenlijk een buiten tuinkamer.  

Wilt u een schuifraam tuinkamer? Daarmee bedoelen we een tuinkamer met glazen schuifwanden. Met schuiframen tuinhuis maakt u uw tuinkamer dicht en kunt u deze gebruiken als verlengstuk van uw woning. Extra leefruimte dus! U bent niet alleen dicht bij de natuur, maar het geeft ook: 

  • Rust en extra licht 
  • Ruimte in uw huidige woning 
  • Een premium uitstraling, die bijdraagt aan de verhoging van uw woonwaarde. 

Veel voordelen dus om een schuifraam tuinhuis te nemen en uw nieuwe tuinkamer dicht te maken. Daarnaast verhoogt het ook nog eens de woonwaarde van uw woning. Dat komt mooi uit bij de verkoop van uw woning!  

Materiaal van hoge kwaliteit 

Wanneer u een tuinkamer van Solundo maakt, heeft u gegarandeerd hoge kwaliteit. De overkapping zelf is namelijk gemaakt van duurzaam aluminium en is volledig onderhoudsvrij. In vergelijking met een stalen overkapping is dit een verademing. Zonder behandeling of schoonmaken kan staal roesten. Bij het gebruik van aluminium ligt dit anders. Het aluminium is namelijk geanodiseerd en heeft de kleur van een extra beschermende coating. Hierdoor is de kans op roest nihil! 

Daarnaast zijn de schuiframen tuinhuis van glas en bevestigt u deze met aluminium profielen in de overkapping. Het glazen paneel is 10 mm gehard glas. Dit zorgt voor stevigheid en isolatie. De profielen hebben 3, 4, 5 of zelfs 6 sporen. De combinatie van een aluminium profiel en het geharde glas zorgt voor een stevige constructie. Het staat na montage dan ook als een huis! 

Bestel uw eigen tuinkamer 

Of u nu een open of een dichte tuinkamer aan huis wilt, u kunt voor beide bij Solundo terecht. Bestel de overkapping in onze webshop. U kunt de tuinkamer geheel naar wens samenstellen, denk bijvoorbeeld aan de afmetingen, sierlijsten, het dakmateriaal en de kleur. Daarnaast kunt u uw leven veraangenamen met de accessoires van Solundo. 

Een terrasverwarmer is heerlijk op de koele avonden, en voor wanneer het donker is, kunt u er ook nog verlichting bijbestellen. Daarnaast zijn de glasplaten deels zonwerend, echter is het aan te raden om zonwering voor uw tuinkamer te bestellen. Zeker met de hete zomers van deze tijd. Hierdoor maakt u uw leven in de tuinkamer uitermate comfortabel! 

Monteer zelf 

Ieder product van Solundo is eenvoudig zelf te monteren, dus ook de schuifraam tuinhuis. De staanders zijn op maat gemaakt en zijn eenvoudig aan elkaar te schroeven tot een stevige constructie. Door uw tuinkamer zelf te monteren, maakt u hiervan uw eigen project! Monteer de tuinkamer samen met vrienden en familie en maak er een leuke dag van. Komt u er toch niet uit met de montage, dan kunt u altijd de hulp inschakelen van het Solundo team. Per videoverbinding loodsen wij u door het hele proces! 

Samengevat 

Een tuinkamer aan huis is natuurlijk een droom. Een droom die onze klanten waarmaken. Een tuinkamer van Solundo biedt zeeën van licht en zorgt voor een grotere woonruimte. Daarnaast zit u dicht bij de natuur in uw eigen tuin. Zelfs wanneer het regent! Daarnaast kunt u de tuinkamer dichtmaken met glazen schuifwanden. Hierdoor bent u het gehele jaar beschermd tegen alle weerselementen! 

Veelgestelde vragen over tuinkamer aan huis

Wat kost een aluminium tuinkamer?

Een aluminium tuinkamer zonder glazen wanden kost €1063,34. Een echte aluminium tuinkamer volledig afgesloten met glazen wanden kost €2070,12. Voor de tuinkamer kunt u ook nog verschillende extra’s kiezen om toe te voegen zoals; verwarming, zonwering en ledverlichting. Zo kunt u uw tuinkamer zo duur of voordelig mogelijk maken als u zelf wilt. De prijs hangt allemaal af van uw keuzes en de grootte van de aluminium tuinkamer.

Hoe lang gaat een elektrisch zonnescherm tuinkamer mee?

Een elektrisch zonnescherm gaat bijna even lang mee als de tuinkamer zelf. Bij normaal gebruik is dat namelijk ongeveer 15 jaar. Dit is wanneer u zuinig bent met het zonnescherm en ervoor zorgt dat u het niet uitschuift wanneer het hard waait of slecht weer is.  Zo lang u geen extreme dingen doet met de zonwering, kunt u er jaren van genieten!

Kunt u een tuinkamer glas zelf monteren?

Dit is zeker mogelijk met de montagehandleiding van Solundo. Volg de stappen en de tuin kamer staat binnen no-time!

Hoe zorg ik ervoor dat mijn tuinkamer aan huis niet te warm wordt?

Een glazen schuifraam is natuurlijk mooi, maar als de zon hierop staat, kan uw tuinhuis behoorlijk warm worden. Bij Solundo kunt u zonwering op maat bestellen voor deze glazen wanden en het glazen dak. Hierdoor houdt u de zon en dus ook de warmte buiten. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..