Verfraai uw tuin door een carport tuin te maken

Een carport tuin geeft uw tuin uitstraling en cachet

Een carport tuin geeft uw tuin uitstraling en cachet

Stel, u wilt de tuin hoognodig eens grondig onderhanden nemen. Of u bent net verhuisd naar een nieuwe woning en moet de tuin nog aanleggen of opnieuw aanleggen. Een mooie tijd van plannen maken en schetsen en indelingen tekenen, breekt aan. Heerlijk niet waar, u gaat er weer wat moois van maken. Als de tuin af is, is het huis ook af. Dat geeft pas uitstraling.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Tuin is vaak niet alleen maar tuin. Natuurlijk, beplanting speelt een hoofdrol, maar plaats u een heg of een schutting om de tuin? Is er nog een schuurtje voor de fietsen nodig? En wat te denken van een terrasoverkapping carport? U heeft nu de kans om alles goed en naar uw smaak in te delen.

Wij willen u op deze pagina graag een paar ideeën aan de hand doen als het gaat om een tuin carport. Een carport die naadloos moet passen in de tuin, maar ook bij uw woning. Vaak zal de carport tuin ook aan de woning of aangebouwde garage worden gebouwd en zo kunt u vanuit uw woning via de terrasoverkapping carport de tuin bereiken.

Wanneer u geen garage heeft, maar toch uw auto onder een overkapping wilt plaatsen, is een tuin carport een ideale en betaalbare oplossing. De overgang van inrit naar tuin kan hiermee zeer passend gemaakt worden. U slaat twee vliegen in één klap: uw auto blijft netjes en schoon onder de terrasoverkapping carport, uw tuin en woning krijgen meer uitstraling en meer waarde door de carport tuin.

En laten we niet vergeten dat een carport tuin in de zomer prima als terrasoverkapping gebruikt kan worden. Het woord zegt het al: een overdekt terras om lange zomeravonden van te genieten, als de auto er niet onder staat. U zet uw tuinset in een handomdraai onder de carport en tovert hem daarmee om tot een terrasoverkapping met uitzicht op uw tuin. Ideaal toch? Een carport maken kunt u overigens zelf met onze overzichtelijke handleidingen.

Voor elke tuin en voor elk vraagstuk is er wel een oplossing. Alles voor de juiste beleving!
Onze inspiratie is bijna eindeloos en die dragen we graag aan u over. Zien we u in onze showroom?

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..