KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Zelf een veranda bouwen doet u zo

zelf veranda bouwen
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Hoe kunt u zelf een veranda bouwen?

Zelf een veranda bouwen heeft veel voordelen. U bespaart namelijk kosten en daarnaast is het ook nog eens een leuk project. Bij Solundo kunt u een veranda naar uw wensen samenstellen om vervolgens zelf de veranda te bouwen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over de voordelen van een veranda en de mogelijkheden die wij bij Solundo u kunnen bieden.

 

De voordelen van een veranda bouwen

Een veranda kan heel veel met uw woning doen. Wij zetten graag de voordelen van het bouwen van een veranda op een rij:

-Extra leefruimte

Uw woonkamer uitbreiden met extra leefruimte? Dan is een veranda een ideale optie. Een veranda is een snelle en makkelijke manier om extra leefruimte te creëren.

- Verhoog de waarde van uw woning

Wanneer u een veranda zelf gaat bouwen, stijgt de waarde van uw woning. Een veranda is dus een investering die ook in de toekomst wat oplevert.

- Het hele jaar door plezier van uw tuin

Bent u graag buiten en wilt u ook graag van uw tuin genieten wanneer het weer wat minder is? Wanneer u een veranda zelf gaat bouwen, kunt u het hele jaar in uw tuin zitten. Ideaal toch?

- Gezellig!

Een veranda is gezellig. De sfeervolle zomeravonden en de koude winterochtenden waar u de sneeuw in de tuin kunt zien vallen. Op deze momenten is het heerlijk om op uw veranda te kunnen zitten.

- Multifunctioneel dak

Wilt u een veranda met plat dak zelf bouwen? Dan kunt u het dak voor meerdere functies gebruiken. Wanneer u een veranda met plat dak zelf wilt gaan bouwen, kunt u er zonnepanelen op plaatsen of er planten op zetten.

Waarom zelf een veranda bouwen?

Waarom zelf een veranda bouwen? Uiteraard bent u goedkoper uit bij het zelf bouwen van een veranda. U hoeft immers geen externe mankracht te betalen. Daarnaast is het een ideale kans om als hobbyproject uit te voeren. Als doe het zelf project een veranda bouwen kan met een bouwpakket van Solundo. U kunt namelijk heel goed zelf uw eigen veranda bouwen met onze handleiding. Door in eigen tempo uw veranda te bouwen, kunt u er extra van genieten wanneer het af is.

 

Zelf een veranda bouwen met Solundo

Bij Solundo kunt u uw eigen veranda samenstellen. Maak een keuze uit kleur, dakmateriaal, sierlijst, breedte en diepte van uw veranda. Wanneer u de basis hebt gekozen, kunt u ook voor een aantal extra opties kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om een open veranda zelf te bouwen, maar we hebben ook de mogelijkheid om een voorkant voor de veranda aan te schaffen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glazen schuifdeuren. Ideaal voor als u in de winter op uw veranda wilt zitten met de schuifdeuren dicht, of in de zomer met de deuren open. Daarnaast kunt u ook verwarmers aanschaffen voor uw veranda. Heerlijk voor als u in de late avonduurtjes op uw veranda wilt zitten. Wilt u een vrijstaande constructie aanschaffen? Ook dat is mogelijk.

Hebt u vragen over het samenstellen van uw eigen veranda? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Ze staan u graag te woord.

 

Samengevat

Als een doe het zelf project een veranda bouwen? Dat kan met uw eigen samengestelde bouwpakket van Solundo. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om een open veranda zelf te bouwen of om glazen schuifdeuren aan de voorkant van uw veranda te plaatsen. We hebben veel extra mogelijkheden die kunt kiezen voor uw veranda.

Zou u graag advies willen voor uw persoonlijke situatie? Dan nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers. Ze staan u graag te woord.

Wat zijn de voordelen van zelf een veranda bouwen?  

Wilt u een veranda zelf bouwen? Dan creëert u extra leefruimte, verhoogt u de waarde van uw woning, kunt u het dak van uw veranda multifunctioneel gebruiken en hebt u het hele jaar door plezier van uw tuin.

Hoe maak ik zelf een veranda?  

U kunt zelf een veranda bouwen met een samengesteld bouwpakket van Solundo. Kies zelf de kleur, dakmateriaal, sierlijst, breedte en diepte van uw veranda en bestel vandaag nog.

Wat kost het zelf bouwen van een veranda?  

Dit ligt geheel aan hoe u uw eigen veranda bij Solundo samenstelt. Na het instellen van uw voorkeuren op de website, ziet u direct de prijs. 

385